Nyhedsarkiv

Jan 2, 2013

Lars Christiansen foredrag


Kære Bjæverskov medlemmer

Vi har fået muligheden for at kunne tilbyde jer en hyggelig, sjov og interessant aften i selskab med en af håndboldens allerstørste profiler gennem tiderne, menlig Lars Christiansen, som vil holde et foredrag.

Gribende og levende foredrag med håndboldlegenden Lars Christiansen – assisteret af TV2 Sporten-journalist Ulrik Jönsson. Foredraget er en kombination af tv-klip med tilhørende sjove anekoter fra en lang gloværdig karriere, en fortælling om at sætte sig mål, gå helhjertet efter dem – og nå dem. Om familiens opbakning som en helt uundværlig del af en succes i sportens verden - og et åbenhjertigt indblik bag facaden, om det at være i offentlighedens søgelys, blive vraget til landsholdet, gennemgå skilsmisse, stress og dødsangst.

Vi lover jer en hyggelig, sjov og interessant aften i selskab med en af håndboldens allerstørste profiler gennem tiderne, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, få autografer og tage billeder med den danske håndboldlegende.  

Praktisk info:

- Tid og Sted:  D. 27 februar kl. 19.00 til 21.00 i Slangerup Hallen, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup  

- Pris 150 kr. pr stk. hvis klubben køber mere end 10 billetter(Billetpris 200 kr. er påtrykt billetten)

- Den personlige del af Lars´ fortælling kan virke barsk, hvorfor foredraget ikke er velegnet for klubbens yngste medlemmer. Det er svært at sætte alder på – men helst ikke under 12 år. Så er det nok for barsk for nogle af dem.

Billetbestilling på denne mail (aagaard1407@gmail.com) eller telefon/sms 2255 1228 senest 10. januar. Tilmeldingen er bindende straks man tilmelder sig.

Venlig hilsen

Bjæverskov håndbold